V-ati gandit vreodata cum se obtine un borcan de miere? Este relativ simplu. Nu  se adauga conservanti. Nu se adauga arome. Nu se adauga coloranti. Va invit intr-o calatorie fara aditivi pe care mierea o face de la albina la borcan pentru a va convinge. Mierea din borcanele City-Bee este nimic mai mult decat un dar sincer oferit de natura.

 

De la albina…

 

Aventura mierii incepe din nectarul florilor, care este colectat de catre albine, ce se divizeaza natural in simple zaharuri si este depozitat in faguri. Design-ul unic al fagurelui impreuna cu o constanta ventilare din partea aripilor albinelor are ca efect evaporarea si astfel rezulta un lichid dulce pe care noi il numim miere.

 

Culoarea si aroma este diferita de la stup la stup in functie de tipul florii vizitate de albinute. De exemplu, mierea de salcam este mult mai deschisa la culoare si mai aromata in comparatie cu mierea de rapita dar ambele aduc beneficii distincte pentru sanatate.

 

…la stup…

 

Toti apicultorii, mici sau mari, recolteaza mierea din ramele cu faguri razuid capacele de ceara pe care le fac albinele ca si sigiliu pentru fiecare celula.

Odata ce elimina ceara, ramele sunt puse in extractor – o centrifuga ce invarte ramele si face ca mierea sa iasa din faguri. Aceasta se scurge pe peretele extractorului la baza acestuia de unde este recoltata.

 

apoi ajunge in borcan.

 

Dupa ce a fost recoltata, mierea poate trece printr-un filtru pentru a elimina ceara ramasa apoi ajunge direct in borcan iar acesta este livrat gratuit catre dumneavoastra oriunde in Bucuresti. Pentru mai multa flexibilitate , livrarea se face in timpul programului, direct la locul dumneavoastra de munca. Oricand este binevenit un plus de energie.

 

Atat de simplu. Atat de natural.