Pe toti ne-a chemat Alexandru. Dar lui tataie i-au zis toata viata Bujor, tata este Florin iar eu pana sa ajung la Bucuresti, am fost Mugur.

  De cand m-am nascut am fost inconjurat de stupi. Pe Bujor l-am prins doar trei ani – pe vremea aceea se ocupa de o ferma  mare de unul singur, iesise la pensie iar aceasta era cea mai mare pasiune a lui. De atunci pana acum cativa

Florin si Mugur

Florin si Mugur

ani stupii au reprezentat doar ceva simbolic, o mostenire a familiei noastre pe care Florin a dus-o mai departe printre rutina job-ului de zi cu zi.

   O poveste frumoasa, s-a petrecut undeva in anii 90. Stateam la casa si mai aveam in curte 3 stupi de care se descurcau singuri deoarece tatal meu nu mai avea timp sa ii ingrijeasca. Intr-o zi a constatat ca toti au murit, iar cum timpul atunci, la fel ca si astazi, era un lux a decis sa nu mai continue. La trei zile dupa aceasta intamplare, undeva in spatele curtii, intr-un copac, tata a vazut un roi de albine ce parca il astepta. L-a luat, l-a pus intr-o cutie goala din cele trei ramase. Acum avem o ferma de 175 de stupi sanatosi si gata de treaba.

  Dar nu Bujor a fost cel care a inceput aceasta traditie. Mama lui, stabunica mea, ramasa vaduva in urma unui accident nefericit la o sonda petroliera, cand strabunicul meu a incercat sa salveze un coleg de munca, a avut mereu stupi pe care ii ingrijea pentru a intregi alimentatia familiei. Erau stupi din aceia vechi confectionati din nuiele in stilul grecesc.

   Pana aici am reusit sa escaladez arborele genealogic si pot spune in cazul acesta ca fac parte din cel putin a IV-a generatie de apicultori si sunt mandru de asta.

  Dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana am accesat fonduri europene ce ne-au ajutat la dezvoltarea fermei apicole pe care o aveam, sa oferim locuri de munca in mediul rural si sa ne ducem traditia mai departe.

   Toata mierea produsa este pusa imediat in borcane dupa recoltare. Nu exista masini de post-procesare asa ca practic ce iese din stup punem direct in borcanele City-Bee.

    Am decis sa fac livrare gratuita oriunde in Bucuresti in special in timpul orelor de munca fiindca este cel mai facil mod de a primi mierea noastra.

   Consider ca este un produs ce va integra perfect in viata cotidiana citadina fiind un generator de energie si sanatate gata sa va faca sa va bucurati de fiecare zi.

   Ma puteti contacta oricum doriti – telefonic, e-mail, Facebook, WhatsApp !